Banner
Spinzilla - Team Louet Holland
maandag, 01 september 2014 09:15

Spinzilla is een wereldwijd evenement waar teams en individuen de uitdaging aangaan om te kijken wie de meeste garens kan spinnen in één week tijd! Het evenement heeft twee doelen: het eerste is om je te stimuleren je een hele week lekker op het spinnen te storten, het andere is om meer bekendheid voor het handspinnen te creëren.

spinzilla

De opbrengst van het evenement gaat naar het NeedleArts Mentoring Program (NAMP). NAMP verbindt schoolgaande kinderen in de Verenigde Staten aan mentoren die hen spinnen, weven, breien, halen en naaien willen leren.

Vorig jaar, tijdens de eerste Spinzilla, is er door de deelnemers 1.255.631,3 meter garen gesponnen. Dit jaar willen we met Team Louet Holland, het eerste Europese team, ervoor zorgen dat dit aantal meters flink omhoog gaat! Jan Louët zal daarom zelf ook meespinnen.

Van maandag 6 oktober 00.01 uur tot zondag 12 oktober 23.59 uur kun je spinnen voor Spinzilla. Foto’s van je gesponnen draden en het totale aantal meter kun je vervolgens binnen 48 uur doorgeven. De winnaar zal vrijdag 17 oktober bekend worden gemaakt! Als team maken we kans op de Spinzilla Gouden Handhaspel Trofee.

De kosten voor deelname aan Spinzilla bedragen $10 (voor het goede doel). Louët BV zal deze voor de 25 deelnemers van Team Louet Holland betalen. WIl je meedoen, uiteraard op je Louët spinnewiel(en), kun je je opgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Meer informatie kun je ook op Ravelry vinden.

Laatst aangepast op dinsdag, 02 september 2014 07:05
 

<< Terug