Banner
Acties 40 jaar Louët

Op 1 november 1974 werd Louët BV opgericht en dus bestaan we als bedrijf 40 jaar. Onze verjaardag vieren we met een aantal acties en speciale aanbiedingen. Wat we alvast kunnen aankondigen:

Korting op de Standaard en Classic kaardmolen.
Tot 1 juli 2015 geven we € 40 jubileumkorting op de Standaard en Classic kaardmolen.
 
Nieuwe serie S40!
We gaan een nieuwe serie van het koffermodel S40 opzetten. Het spinnewiel gaat € 540 kosten en je kunt deze bestellen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het spinnewiel zal vanaf juli beschikbaar zijn!

Uit de brochure van destijds: Voor mensen die ook buitenshuis willen spinnen, bv. op vakantie, bij vrienden of in de vrije natuur heeft Louët een gemakkelijk draagbaar spinnewiel ontwikkeld. Door zijn afmetingen (30x40x17 cm) en kofferuitvoering is het handig mee te nemen. De werking van dit spinnewiel berust op een nieuw principe. De vlucht wordt snaarloos aangedreven en de trekregeling geschiedt door afremming van de spoel. Het vliegwiel en de vlucht draaien op dubbele kogellagers. Extra twijnspoelen zitten gebruiksklaar in het deksel. De spoelen kunnen ca. 80 gram wol bevatten. De uitvoering van de S40 is in blank gelakt multiplex.

 

 

<< Terug