Contact

Heb je een vraag? Je kunt ons mailen of bellen; we helpen je graag! Onze showroom is vrij te bezoeken tijdens onze openingstijden. Wanneer je specifieke uitleg bij de grotere getouwen wil, maak dan een afspraak zodat we zeker weten dat we voldoende tijd hebben om je te helpen. Heb je een product dat gerepareerd moet worden, is het ook handig om een afspraak te maken.

Fabriek en showroom Lochem

Kwinkweerd 139
7241CW Lochem
the Netherlands

Showroom Haarlem

Bingerweg 18 H2
2031 AZ Haarlem
the Netherlands

Openingstijden

Onze showroom en fabriek in Lochem is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 16.00 uur. Onze showroom in Haarlem is donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op afspraak.

 

Dealers

Onze dealers kunnen je helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij jou past en je van onafhankelijk advies voorzien over elk aspect van je aankoop. Daarnaast verzorgen sommige dealers cursussen waarin allerlei producten aanbod komen.

Productondersteuning

Op de Louët supportpagina vind je antwoord op je vragen, maar ook handleidingen en video’s. Kom je er nog niet uit of wil je iets laten repareren? Mail of bel ons dan gerust, of kom langs in onze showroom.