Nieuw Jenn-E

Bekijk deel één van de launch trailer voor de nieuwe jenn-E, e-spinner.

De nieuwe oorspronkelijke leveringsdatum is de week van 3 juli 2024.

Youtube

Motor met variabele snelheid van 0 tot 1800 RPM

Hiermee kan de gebruiker flexibele en nauwkeurige controle hebben over de spilsnelheid, wat geschikt is voor verschillende soorten vezels en garen.

Handmatige snelheidsregeling

Gebruikers kunnen handmatig de snelheid aanpassen aan hun voorkeuren en de vereisten van het spinproject waaraan ze werken.

Schakelbare richting (links of rechts) met een schakelaar

Deze functie biedt gemak en veelzijdigheid, waardoor de spinner eenvoudig de draairichting kan veranderen op basis van hun spintechniek of voorkeur.


 Louët ontwerpt een nieuwe e-spinner die zowel Irish tension en Scotch tension zal bevatten. De naam van de E-Spinner is Jenn-e, vernoemd naar een spindelframe uitgevonden door James Hargreaves in 1764. Dit vonden wij een mooie verwijzing naar de evolutie van het spinnen en het verschil tussen voettrap en elektrisch.De nieuwe Jenny-functies

  • Motor met variabele  0 to 1800 RPM
  • Handmatige snelheidsregeling
  • Verander de richting links of rechts met een schakelaar 
  • Voetbediende snelheidsregeling
  • Grote spoeltjes
  • Schakel voor verschillende doeleinden tussen IrT of ScT spinstijlen en openingsgroottes
  • Magnetische verbinding
  • Inclusief houten draagtas
  • Stijlvol Louët-ontwerp

Update over Jenn-E: 

Jenn-E loopt een paar maanden achter op schema, maar wees gerust, het is onderweg. We hebben vertragingen gehad in de levering van motoren en enkele andere onderdelen, maar de zaken komen nu samen. We hebben door een paar prototypes gewerkt en hebben nu een definitief prototype dat samen met Dave en Pam op tournee is terwijl ze dealers bezoeken en enkele evenementen bijwonen in Engeland, Ierland en Schotland.

(Het prototype wordt getoond op de foto)

Bekijk de Kenmerken en Nieuwe Foto's

Kenmerken en bijgewerkte foto's zijn beschikbaar via deze pagina en we zullen binnenkort een bijgewerkte video hebben - blijf op sociale media op de hoogte voor het laatste nieuws. Verpakking wordt later in mei uitgewerkt en we verwachten te leveren op juli.

Schrijf je in voor onze nieuwsletter om op de hoogte te blijven van de release datum.

Inschrijven