Louët vakmanschap

op zijn best


Onze producten zijn ontworpen voor hobbyisten en kunnen gebruikt worden voor grote en kleine projecten.


Ontdek meer

Over ons

Louët is een familiebedrijf, inmiddels heeft de 2e generatie het overgenomen.  Met een team van ongeveer 30 medewerker produceren we al 50 jaar hoogwaardige ambachtsproducten. '

We zijn trots op ons vakmanschap, innovatieve producten en klantenservice. We heten je graag welkom op onze website en we laten u graag kennis maken met onze Louët producten.


ontdek meer

Producten van hoge kwaliteit


De kwaliteit, productie en de goede afwerking van het hout zijn van cruciaal belang geworden voor het merk Louët. Elk stuk hout wordt met precisie geproduceerd door middel van moderne apparatuur. Velen die Louët producten kennen, weten dat alles gemaakt is om perfect te passen - tot op de mm.  Elk stuk hout wordt tijdens de assemblage geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze normen.


 

Service van hoge kwaliteit


Onze klantenservice is ook erg belangrijk voor ons. Hoewel het ons beleid is om vragen binnen 24 uur te beantwoorden, antwoorden we heel vaak al binnen een paar uur, ook in het weekend en 's avonds. Onze filosofie is - proberen te helpen wanneer hulp nodig is, of zo snel mogelijk. Louet producten gaan vaak 30 tot 40 jaar of langer mee, dus soms hoeft er maar een klein onderdeel vervangen worden en het product werkt weer naar behoren. We zijn er dan om te helpen met nieuwe en oude producten.


Jarenlange ervaring


 

Louët is al bijna 50 jaar actief in de spin- en weefindustrie. In deze jaren hebben we onze producten kunnen verbeteren, procedures en methoden veranderd en nieuwe producten ontwikkelt.   


The New Jane 16 shafts

To find out more about the new jane 16 shafts head over to the launch page and sign up for the newsletter


Jane 16 shafts

Social media

Spinnen, Weven & Kaarden

Louët producten zijn wereldwijd bekend om hun goede kwaliteit, doelmatigheid en originele ontwerp. Overal vind je tevreden gebruikers, die zich geruggensteund weten door onze service. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze producten en zien het als onze taak je naar tevredenheid te bedienen. Omdat wij ons voortdurend bezighouden met het verbeteren van onze producten en fabricagemethoden, is het mogelijk dat er in detail verschillen zijn met de afbeeldingen op deze site.

Al 50 jaar de hoogste kwaliteit 

High-quality spinning wheels and weaving looms

Producten van hoge kwaliteit

Louet's standaard is een ZEER hoogwaardige afwerking van alle producten met een precisie tot op 1/10e mm.

50 jaar ervaring 

Al 50 jaar in dienst van de spinnerij- en weefgemeenschap met honderden jaren werkervaring in ons personeel

Handgemaakt

Hooggeschoolde ambachtslieden die handgemaakte producten maken

Comfortable, innovative and customize-able

Service van hoge kwaliteit

Klantenservice en ondersteuning staan bij Louet hoog in het vaandel.   We streven naar het hoogst mogelijke serviceniveau.

Wereldwijde verzending

Met behulp van onze verzendpartner UPS worden onze producten binnen 2-3 werkdagen wereldwijd geleverd.

Gemaakt in Nederland

We zijn er trots op dat we onze producten in Nederland maken!